Aircycle 1.2 Központi hővisszanyerős szellőztetők

1 2

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Méretek: 583mm x 600mm x 337mm
Súly: 10kg
Anyagok: Ütésálló ház, Poliészter szűrők G2/3, Szerelő alaplemez: horgonyzott acél
Táp: 230V AC, alacsony energiafogyasztású ventilátorok
Vezérlés: Korszerű, készülékbe beépített vezérlő
Ventilátorok fordulatszáma egymástól függetlenül szabályozható (mindegyik ventilátor estében külön – külön beállítható alap- és emelt fokozat)
Kapcsolható fokozatok 230V (folyamatos működés, páratartalom érzékelés, mozgásérzékelés, CO2 érzékelés stb.), időzítés funkció (15 perc)
Páratartalom érzékelő (emelt fokozaton aktiválódik),szabályozása: 60-90% RH.Gyári beállítás: 70% RH Passzív fagyvédelem, szabályozási tartománya 0-10°C. Gyári beállítás 5°C Nyári üzemmód (üzemi hőmérséklet: 20°C - 27°C)

Felszerelés: Falra. Opciónálisan mennyezetre és padlóra is szerelhető.

Hővisszanyerés hatásfoka: Akár 93%-os hatásfok

Garancia: 5 év

KIVÁLÓ LEVEGŐMINŐSÉG
Az Aircycle 1.2 feladata az épületből elszívott levegő hőjének visszanyerése, és az így kinyert hő átadása a friss, szűrt levegőnek, mely a helyiségekbe bevezetésre kerül. Az Aircycle 1.2-es szellőzőrendszer jelentősen csökkentheti a szellőző levegő fűtésének költségeit, javítva a lakás, ház vagy iroda levegőjének minőségét.
Az Aircycle 1.2 hővisszanyerő berendezés megszüntetheti a magas páratartalmat. Megoldás lehet az atkák, gombák és a penész megtelepedése ellen, ezért asztmában, allergiában szenvedőknek ajánljuk.

KORSZERŰ TECHNOLÓGIA KOMPAKT FORMÁBAN
Az Aircycle 1.2 egy kis helyigényű készülék, mely akár konyhaszekrénybe is beszerelhető. A kis méret és a könnyű, modern szerkezet lehetővé teszi azt, hogy az Aircycle 1.2-es a legjobb legyen kategóriájában, amit a független SAP intézet vizsgálatai is igazolnak.

AUTOMATIKUSAN SZABÁLYOZOTT SZELLŐZÉS
A készülékbe beépített automatikus megoldások a külső és belső hőmérséklet ingadozásokra gyors és intuitív beavatkozással válaszolnak. Az Aircycle 1.2 fagyvédelmi rendszerrel és páratartalom-érzékelővel rendelkezik. Mind a két elem azt teszi lehetővé, hogy a bevezetett levegő optimális legyen mind a berendezés, mind a
felhasználó számára.
Az Aircycle 1.2 hővisszanyerő egyedülálló opcióként beépített nyári bypass-szal rendelkezik. A más gyártók által alkalmazott megoldásoktól eltérően a berendezésbe épített megkerülő ág folyamatosan nyílik és záródik 20°C (zárt bypass) és 27°C (teljesen nyitott bypass) közötti hőmérsékleteken. Ez lehetővé teszi a lakásba, házba vagy irodába befújt levegő minőségének fenntartását.

KÖNNYEN KEZELHETŐ, GYORSAN SZERELHETŐ
Az Aircycle 1.2 szellőző berendezés a korszerű megoldásoknak köszönhetően még inkább felhasználó- és szerelőbarát lett. A vezetékkel és dugvillával rendelkező készülék egy mozdulattal a hálózatra csatlakoztatható. Az egymástól függetlenül szabályozható ventilátorokkal a rendszer precíz beszabályozására nyílik lehetőség. Az új szerkezeti kialakítás a szűrők gyors és könnyű cseréjét teszi lehetővé.

Termék adatlap (PDF) letöltés

EGYHELYSÉGES VAGY SZOBAI HŐCSERÉLŐS SZELLŐZTETŐK

Rólunk

Cégünk 2006 tól foglalkozik épületgépészettel, hőtechnikával, solar rendszerekkel. Termékeinket magas minőségben kivitelezzük, folyamatosan fejlesztünk. évről évre nő az elégedett ügyfeleink száma.

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site